Det blev galopp igen för Star Brodde i starten på Dannero idag. Även denna gång i första kurvan. Aj, aj… Någon ledning kunde inte heller försvaras inledningsvis, utan Star Brodde hamnade som andra häst på innerspår. En i och för sig bra position om inte galoppen kommit…

Lite oroande att hästen nu galopperat i första kurvan vid två starter i rad. Kan det vara någon obalans? Eller är det bara orutin? Jag märkte att hästen var väldigt tittig i själva voltmomentet, så det kan ju vara orutin och nervositet som spökar. Om någon ändring i balansen behöver göras så är jag övertygad att Roger vet hur han ska göra, utbildad hippolog som han faktiskt är.

Nä, det är bara att sikta framåt. Att det nu inte blev några poäng alls, gör förstås att ledningspositionen i ligan känns hotad. Ingen ny start är planerad för tillfället, men jag återkommer så fort en ny startanmälan kommer in till STC.


Kommentarer

Galopp igen för Star Brodde! — 2 kommentarer

    • Ja, verkligen! Tur att man inte är ensam ägare eller tränare. Jag har ju redan tillräckligt med gråa hår! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *