Ännu en gång dags för ett system av den mer djärva modellen då jag inleder med tre spikar i rad. Risken är förstås åter stor att jag sitter med långnäsa väldigt tidigt i omgången (satte dock 2 av 3 förra gången).

I V64-1 är jag dock i gott sällskap då jag spikar Hans-Owe’s 2 Scarlets Aino, som borde ha mycket god chans att vinna detta om han inte blir alltför het i ledningen.

V64-2, och spik nr 2, är kanske lite mer vågad, men efter att ha läst en intervju med Åke Svanstedt så står det klart att han själv tror allra mest på 6 Lord Arrow idag. Spets & slut, låter det som…

Spik nr 3 är andrahandare i V64-3, efter jättefavoriten 6 City Hall som enligt Walmann ska köras lugnt & passivt eftersom ”bättre lopp väntar”. 5 Ladies Man däremot osar av form och jag tror att Jorma sitter tillbakalutad hela vägen…

V64-4 är lågklassigaste loppet idag och här skjuter jag in en hel del av de streck jag sparat in i de tre första avdelningarna…

V64-5 har en befogad favorit i 2 Proud Philip, men om det blir tempo på loppet så kan både 10 Megastone Palema och 13 He’s a Gangster blanda sig i segerstriden…

V64-6 är en riktigt klurig avslutning på omgången, och skulle det mot förmodan vara så att jag klarat mig ända hit så hoppas jag innerligt att dessa streck räcker…


Kommentarer

V64 7/4 "Långnäsa eller inte?" — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *