Slapp långnäsa eftersom jag satte 2 av mina 3 spikar. Fast det var förstås ingen större bedrift, eftersom det blev favoritparad. Mina stackars fem rätt gav inte en krona tillbaka, men däremot så blir det förstås Jackpot nästa onsdag.

6 Lord Arrow i V64-2 var dagens kanske mest uppsnackade häst (t.o.m av Åke själv) men uppträdde trögt och oinspirerat. Ett riktigt bottennapp, med andra ord!

Även 2 Scarlets Aino, som dock vann i V64-1, var ovanligt loj i ledningen och behöver tydligen, enligt Hans-Owe, fler lopp i kroppen för att komma i riktig toppform.

En häst som dock var i toppform vad 5 Ladies Man som lekte hem V64-3.

Inte ens i lågklassiga V64-4 ville det skrälla till ordentligt, även om både favoriten och andrahandaren sjabblade till det efter flera omstarter, och vinsten istället gick till tredjehandaren 5 Filippa Moose.

Favoriten i V64-5, 2 Proud Philip, visade dock att han var att räkna med och Kihlström kunde måtta in segern utan större problem.
I V64-6 var frågan på förhand ifall andrahandsfavoriten 1 Ibiza Broline skulle kunna hålla ledningen eller ej. Det kunde hon, och Per Lennartsson dirigerade därefter loppet från start till mål…

I en omgång utan minnesvärda prestationer avgjorde dock 5 Ladies Man på ett övertygande sätt i V64-3 och tog därmed sin fjärde raka seger.


Kommentarer

V64 Efteranalys "Favoritparad" — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *