Dubbeljackpot på V64 idag med hela 13 miljoner till en ensam vinnare. Jag väljer dagen till ära att gardera flera av de största, och mest uppsnackade, favoriterna. Eftersom jag chansspikar i lärlingsloppet så behövs nog en extra portion tur idag!

– ”Hon är så pass bra och känns så smidig och stark att hon borde ha chans att vinna det där. Vi har hittat rätt med henne i träningen och formen ser också ut att hålla i sig. Hon går barfota runt om igen om banan tillåter och är en sådan häst som är mycket gynnad av den balansen.” säger lärlingen Nilsgunnar Johansson om 8 Quantum Town Girl i V64-2. Det här loppet känns omöjligt att reda ut, så jag blundar och lyssnar på Nilsgunnar.

I övrigt är omgången inte mycket enklare! I V64-1 finns hästar med både form och klass, dock inte på en och samma gång! Även V64-4 ser vidöppet ut bakom 12 River de Liton, som dragit på sig snabba vinstpengar. Svanstedt varnar rejält för 3 Mistral’s Daughter och trots Svanstedts tidigare brutna ”löften” så törs jag inte ta bort hästen!

Som sagt, en riktigt svår omgång så det blir till att hålla tummarna extra hårt idag!


Kommentarer

V64 14/4 "Dubbeljackpot!" — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *