Jag tror i alla fall att det är så man rankar de ädlare metallerna, men jag kan ha fel. Idag var det dock koppar som gnistrade mest av dem alla! Jag hade ju, liksom nästan hela spelarkollektivet, fel angående Copper Beech som blev tidernas skräll i Olympiatravet! Faktum är att endast en av förhandsfavoriterna kom på plats! Glückwünsche Lugauer!


7 Torvald Palema’s insats på femteplats var verkligen inget att hurra för, och om detta är toppform så vill jag ha tillbaka ”den gamla” Torvald som kändes ”sisådär”! ”Åke, dina föranalyser håller inte, och nu kliver jag av! Tala till handen, för jag lyssnar inte längre…”

Nåväl, fler lopp än Olympiatravet kördes faktiskt idag, (överflyttat till TV4 Plus pga av nå’n slags sport med bollar) så här kommer en snabb efteranalys:

Synd att man garderade 2 Bobtail i V75-1, vilken vinnarskalle den hästen har!

Jag vet att det är fånigt att säga efteråt, men jag hade faktiskt med 11 Prince Tagg i V75-2 ett tag i mitt system, men tog bort honom då jag reducerade ned det. Nej, jag tänker inte påstå att det var någon jag trodde massor på, men…

När jag ändå är inne på ”hade jag ändå inte”-linjen så kan jag faktiskt säga att jag ett tag hade spikat 9 Sebastian K i V75-3. Men jag garderade till slut, eftersom jag verkligen ogillar att spika Kolgjini-hästar. Suck! Hur ska man veta när man ska spika hans hästar, egentligen? Idag vann hans häst med längder och var faktiskt dagens säkraste spik! Hade jag spikat hade väl galoppen varit ett faktum?

Torbjörn Jansson har nog haft bättre dagar på jobbet än idag! Han brände med två favoriter och missade på målsnöret med 5 Beanie M.M! Hm, han är säkert mer sur än vad jag är just nu…

För trots allt, när slutvinjetten rullar, så är jag inte överdrivet ledsen över att jag inte fick ta del av några vinstpengar just idag. Vi bjöds på travsport på högsta nivå, med de största på plats! Härlig underhållning, och upptrappningen av Olympiatravet fick slutligen sin högst oväntade upplösning.

Ja, vissa underpresterade, vissa överraskade, precis så som det ska vara i den högsta eliten! Det är minst sagt tajt och den allra minsta lilla detalj kan vara avgörande. Ta bara Nu Pagadi’s galopp som exempel; vad hade hänt om hästen inte galopperat? Hade vinnaren i Olympiatravet 2010 varit densamma?


Kommentarer

V75 Efteranalys "Koppar, brons, silver, guld" — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *