Jag tänker prova en ny onsdagstaktik ett tag. Den går kortfattat ut på att jag, med hjälp av ett litet datorprogram jag snickrat ihop, vaskar runt lite bland startlistans olika uppgifter och därefter på ett snabbt, enkelt och lagom slumpmässigt sätt får fram ett system att spela.

Jag vet, det låter lite smått oseriöst. Men samtidigt anser jag slumpen vara en så pass betydande faktor när det gäller trav och spel att det borde gå att ”vikta” lite extra mot denna parameter ibland. Allra helst när man, som i mitt fall, har väldigt lite tid på sig att snickra ihop ett system på onsdagarna.

Självklart tar jag ju ändå lite hänsyn till sådana uppenbara saker som hur mycket hästarna är streckade osv. Jag får väl utvärdera denna metod om någon vecka…

En annan ”onsdags-nyhet” är att jag endast kommer att spela för en 50-lapp. Jag satsar hellre på ett aningen större, mer genomarbetat system på lördagarna istället.

Men, nu till dagens lilla chans-system, som blev enligt följande:

V64-1: 2, 4, 11, 10, 6, 8
V64-2: 8, 9, 12, 10
V64-3: 5, 9
V64-4: 3 Lipgloss
V64-5: 4 I Won’t Dance
V64-6: 9 Maxwell Mayday


Kommentarer

V64 21/4 "Roll the dices!" — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *