Om ni undrar varför mitt senaste inlägg såg lite konstigt ut så kan jag berätta att medans jag skrev på bloggen så blev datorn allt segare… Jag provade en omstart, men då bestämde sig tydligen hårddisken för att lämna in för gott! Min efterlängtade eftermiddag med V75 blev istället förvandlad till något helt annat…

Jag har aldrig öppnat en MacBook Pro, men efter lite vägledning på internet så skruvade jag upp alla 511 skruvar och fick slutligen ut hårddisken. Kopplade den via USB till frugans MacBook och körde DiskWarrior. Icke… När inte DiskWarrior fixar det så är det R.I.P. Shit!

Fast samtidigt tur att jag körde en backup förra helgen… Måste nu sätta in den disken istället, samt köpa en ny backupdisk. Hoppas att jag lyckas skruva tillbaka allt igen, samt hålla alla tummar jag har (vilket är två)…

Klockan är nu 16:27, och nu ska jag gå och se på (den inspelade) travomgången… Bättre sent än aldrig, som sagt!


Kommentarer

Hårddisk-krasch! — 1 kommentar

  1. Vad göra om datorn pajar? Kasta skiten eller bita ihop och se till att alla skruvar kommer på plats igen. Good luck!!!!!!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *