Onekligen lite off-topic, och jag får väl hastigt tillägga att det inte är jag som friar (been there, done that), men då nedanstående historia har beröring till Apple och iPhone så kändes inlägget berättigat (denna blogg handlar, som den trogne läsaren säkert redan upptäckt, vid enstaka tillfällen om annat än trav och då företrädesvis om Apple).
Filmen nedan visar den musikvideo, med egenhändigt komponerad sång, som Chad Clay i St. Paul, Minnesota, mödosamt skapade under fyra månader med ett enda syfte: att fria till sin flickvän Vy Luong.
Chad lurade med Vy till samma biograf där de år 2004 hade haft sin första dejt. Som ett av reklaminslagen före filmen visades något som först liknade en vanlig reklamfilm för iPhone. Snart blev det dock uppenbart för Vy att så inte var fallet, utan att det handlade om ett i högsta grad ovanligt frieri…
Enligt nyhetssajten Twincities.com tog det många telefonsamtal till biografen innan Chad fick tag i kedjans regionchef som gick med på att hjälpa till…

Kommentarer

Ett ovanligt frieri… — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *