Det vore onekligen helt ok att sätta sjuan redan i årets första V75 omgång! Det skulle så att säga ge resten av året en mer ”avslappnad karaktär”… Jag gör väl ett försök, även om dagens omgång ser ordentligt svårlöst ut. Sju rätt kan nog ge ganska så hyfsad utdelning idag, skulle jag tro.
Redan i V75-1 har vi en favorit som bör garderas. Troligtvis med fler streck än jag gjort, men jag hoppas på att komma undan med detta. Favoriten 2 City Hall kanske bara vinner från sitt fina utgångsläge? Främste spetsutmanare är nog 1 Isak C.D och kanske blir den som spårar hela vägen till mål, om favoriten missar i starten? 9 Unix Brodde blir också ganska betrodd trots sitt betydligt sämre utgångsläge. Lähdekorpi låter faktiskt lite optimistisk och med Goop i sulkyn kan det kanske gå vägen?
V75-2 är ett riktigt svårlöst stolopp och här ryker betydligt fler streck. Jag tar t ex även med 15 More Feeling trots att Adielsson inte lät vidare optimistisk. Det skulle faktiskt inte vara första gången han vinner ändå. Min rysare i loppet är dock 14 Yankee T.L (3%) som Petri Salmela varnar för.
Årets första Gulddivision, tillika V75-3, ser något urvattnad ut och inte bara favoriten 3 Global Investment har haft lite väl täta starter. 5 Rutger Raket kanske kan vara en pigg rysare bland trötta trotjänare? Jag har dock inte råd att gardera här, då alltför många streck skulle krävas, så jag hoppas att Goop grejar uppgiften.
V75-4 var jag länge inne på att spika 2 Goober då detta är Goop’s bästa chans i omgången enligt honom själv. Kanske hade varit bättre att gardera i förra loppet och spika här? Det vet jag förstås först efteråt! Jag gillar dock att ha med Svanstedt med 10 Stigaxelsixten som kan överraska över upploppet…
I kallblodsloppet V75-5 går jag så kort som det bara är möjligt. Att låsa på två här känns i alla fall aningen mindre dumt än att spika. Bäst hade så klart varit att måla på rejält, men i en svår omgång som denna vill pengarna inte riktigt räcka till…
V75-6 är det dags för min andra spik och inte heller denna känns särskilt glasklar. Men bakom favoriten 2 Kasper Scott känns det rejält öppet och Kihlström vinner faktiskt med 40% av sina favoriter på V75 (källa Expressen). Med 40% vinstchans så får det därför bli en spik här.
Dagens i särklass största favorit hittar vi i V75-7 i form av 10 Never Again och kanske är Örjans vinstchans betydligt större än 40% just här? Hästen är i alla fall streckad till 84%, vilket dock kanske är i mesta laget? Kalla mig dum men jag väljer att gardera med 5 Lamborghini S.T som sett smällfin ut på slutet. Torbjörn lät faktiskt riktigt optimistisk och jag förmodar att han läst startlistan…
V75-1: 2, 1, 9
V75-2: 12, 8, 7, 6, 14, 15
V75-3: 3 Global Investment
V75-4: 2, 3, 10, 5
V75-5: 6, 9
V75-6: 2 Kasper Scott
V75-7: 10, 5
288 rader / 144 kronor (reserver enl turordning)

Kommentarer

V75 2/1 "Premärtur?" — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *