Trippeltravet på Axevalla avslutades idag söndag med final i Stochampionatet och spänningen var högre än väntat, då Svanstedts Nettan Palema oväntat vann över förhandstippade Tamla Celeber i kvalet förra fredagen. Med ett riktigt risigt utgångsläge som följd fick Walmanns 4-åriga sto faktiskt bekänna färg…

Men vad spelade ett 12:e spår för roll för denna unika undantagshäst? När Kihlström ”vred på gasen” joggade hon med majestätiska kliv förbi alla vinstaspiranter och visade vem som är kullens drottning!

Själv hade jag inte spelat idag, utan njöt endast av sporten. I Rixallsvenskans lopp, som tyvärr inte Caddie Grace kunde delta i, segrade inte helt oväntat stall Dalarnas Banker’s Garcon. På andraplats landade stall Upplands Aina Sting och tredjeplats togs av Championstallets Vernon Ås. Stort grattis till de stallen och dess ”rix-delägare”!

Själv laddar jag om till V64 på ons… Nä, vänta nu! Det är Extra-V75 på tisdag på Jägersro innan dess! Oj, det är hög tid att börja plugga med andra ord!


Kommentarer

Drottningen är Celeber! — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *