Ännu en favoritbaserad V64-omgång, men tack vare Jackpoten så blev det förvånande hög utdelning ändå. Återigen föll jag på en reserv och fick nöja mig med 5 rätt. Tröstpriset landade totalt på 720 kr, inkluderat DD-vinst, så det är väl bara att börja ”återinvestera” nu på lördag…

Omgångens rätta V64-rad:

V64-1: 5 Dream Director (25%)
V64-2: 1 Mellby Vagabond (44%)
V64-3: 11 No Way Laday (7%)
V64-4: 8 Anna Sisu (32%)
V64-5: 5 Jacky Glide (37%)
V64-6: 1 Ritano Freight (61%)

Utdelning: 6 rätt 13.502 kr (5 rätt 73 kr – 4 rätt 12 kr)

Som hon såg ut som 3:a i ett fyrakilometerslopp nyligen så kändes Jackie Glide ganska klar i V64-5. Hon gjorde ingen besviken och visade återigen att hon är ett riktigt tufft sto!


Kommentarer

V64 Resultat ”Mer reserver…” — 5 kommentarer

  • Tack, många bäckar små…
   Några bra idéer till på lördag? Det lutar starkt åt Saston som förstavalsspik. Fyra streck i guld borde väl räcka? V75-1 ser lurig ut…

 1. Som det känns nu har jag Global Kitten och Saston som spikar. I guld har jag i nuläget åtta hästar, men funderar på att vända helt om med en skräll till spik, nämligen Sanity…

  Inte bara V75-1 ser lurig ut, tycker hela omgången osar katt. Visst kan det mycket väl bli en favoritomgång, men det kan också bli tämligen svårt.

  Problemet är, känns det som, att väljer man att spela klurigt och torskar, då är man ju helt kört i VM-tävlingen. Samtidigt är den mest en parentes, det är ju mycket kosing på sju rätt man i första läget är ute efter.

  • Lustigt, jag har också sneglat hårt åt ”Global Kitten”-hållet. Fast även det loppet känns lite lurigt… Förbaskat svårt! Kanske ska man chansspika ”Marre” och hoppas på att Hultman fått till formen?

 2. Spikade Sanity på mitt lilla. Skulle vågat tro på kusen även i det stora. Nåja, även om den idén satt hade det ingen betydelse i det stora hela. 1.2 mille hade suttit bra annars… :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *