Klockan tickar obönhörligt ned för spelformen V64. Kvällens omgång är den näst sista och därefter blir det alltså V86 istället. Jag vet inte vad jag ska tycka om det hela, men jag får väl prova först innan jag tycker något! Kvällens V64-omgång har iallafall lockat till sig många fina hästar och vi bjuds på riktigt läckra lopp. Kanske viss risk för låg utdelning, men man vet ju aldrig…

V64-1: 5 Perfectly Enough (6, 1)
Dagens största favorit och visst ser förutsättningarna fina ut för Hultmans häst. Jag tänker inte streta emot utan spikar!

V64-2: 6, 12, 7, 9, 5 (1, 2)
Punkari’s 6 Alvena Nonstop har seglat upp som favorit under dagen och det känns väl ok. Jag vill dock gardera då jag misstänker att Svanstedt inte samtycker. 9 Felix Pro är en kapabel men svårbedömd finsk gäst som måste med på kupongen. Skrällvarning dessutom på 12 Askö Serve samt 5 Quantum Winner!

V64-3: 7, 8, 4, 3, 5 (6, 1)
Tvååringslopp och jag garderar rejält. Formen på dessa unghästar kan svaja en hel del och dessutom har favoriten 7 Dreams Take Time ett lite besvärligt utgångsläge…

V64-4: 3 Raising Rhonda (5, 12)
Roger Wahlmann låter rejält optimistisk angående 3 Raising Rhonda och jag spetsar öronen. I ett ganska lurigt treåringslopp för ston väljer jag därför att ta ställning och chansspikar!

V64-5: 11, 7, 6, 1, 4 (10, 9)
6 Polly Frontlinte har varit ifrån pga sjukdom och formen känns diffus. Jag väljer att strecka på med de mest troliga och därmed känns loppet ganska välgarderat…

V64-6: 7 Kadett C.D (10, 1)
Jag har svårt att se hur ”Kadetten” skulle kunna förlora detta? Hans meriter överstiger vida dessa hästars och jag tror inte att botten är nådd ännu… Spik!

125 rader & kronor


Kommentarer

V64 16/11 "Näst sista…" — 1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *