Förhoppningarna inför gårdagens start på Solänget var ganska stora efter en klart godkänd insats från dåligt läge senast. Tyvärr gick det allt annat än bra, och självklart undrar man om hästen möjligtvis var nedsatt av något? Jag inväntar stallets kommentarer med största nyfikenhet, men hittills har inte Tomas Claesson uttalat sig…

I korthet så avancerade Ove A Lindqvist fram på första långsidan och övertog ledningen. Men strax innan slutkurvan gör Ulf Ohlsson ett snabbt avancemang med 10 All The Way och 2 Lass North Star har inget svar. På upploppet verkar han trött, faller tillbaka rejält och går i mål som oplacerad…

Här är i alla fall loppet i sin helhet för den som vill se:


Kommentarer

Inget vidare för Lass North… — 2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *