Igår startade stall Västernorrlands Lass North Star på Dannero i lopp 10. Denna gång provades en ny kusk i form av Bo Eklöf. Från startposition 11 gjorde hästen ett bra lopp, enligt tränaren Thomas Claesson på Twitter, och det hela resulterade i en femteplats.

Tittar vi på den sammanlagda poängställningen så ser det förstås inte alltför upplyftande ut, med en 15:e plats av totalt 21. Vi hittar visserligen ingen Sanity i årets startfält, men stall Smålands Hanna Nalan och stall Norrbotnias Magic Tilly sticker förstås ut lite från sina smått överlägsna tätpositioner.

Det är fortfarande några månader kvar att tävla och mycket kan ännu hända. Vi får helt enkelt hoppas på en riktigt bra höstsäsong för stall Västernorrland…


Kommentarer

Lass North Star femma igår — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *