Rapporteringen om årets Rikshäst Lass North Star har inte varit i paritet med tidigare år, men det beror förstås på att det endast blev fem starter. Precis som året innan så har det varit en oturs- och skadedrabbad säsong, vilket därmed resulterade i att stall Västernorrland aldrig var med i de större Riksloppen.

Vinnare av årets upplaga av Rikstravet blev Stall Stockholms Maxmara som tillsammans med Charles Boko m fl gjort en godkänd säsong. Det känns dock inte som om vi hittar någon blivande Sanity i årets kull. Stall Västernorrlands Lass North Star hamnade på plats 18 av 21, vilket innebär att årets säsong blev den hittills sämsta.

Jag tvekade faktiskt lite om jag skulle köpa någon ny andel när de släpptes kl 10 i morse. Men möjligheten att på enklaste (och billigaste) sätt vara delaktig i början av en travhästs karriär är onekligen spännande, även om man knappast kan vinna några pengar på det hela….

Så precis som tidigare år begav jag mig till närmaste ATG-ombud och införskaffade det åtråvärda andelsbeviset. Andelarna till stall Skåne, med Lutfi Kolgjini som tränare, såldes slut på fem minuter och efter en timme hade nästan 10.000 andelar sålts totalt!

Tränare för stall Västernorrland 2013 blir Patrick Wickman och precis som tidigare år kommer jag förstås att rapportera fortlöpande här på bloggen…


Kommentarer

Avslut på årets Rikstrav — 4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *