upplopp
Dagens omgång från Östersund är öppen och spelvänlig, med andra ord svår som attan att bena ut! De s.k ”spelexperterna” tycks dock relativt eniga angående omgångens spikar och jag kör en ”safe” och lite småfeg väg på det större systemet. På mellansystemet går jag min egen väg lite mer…

Jag spikar med andra ord de två spetskandidaterna 6 Survival Kit (V75-1) och 1 Spitcam Jubb (V75-5). Missar någon av dem ledningen sitter jag troligtvis pyrt till, men det kan gå vägen ändå… Bägge loppen, framför allt inledningen, känns dyra att gardera och strecken behövs till andra lopp.

Jag streckar på rejält i loppen mellan mina spikar och går kort på slutet med två lås. Huvudattraktionen Jämtlands Stora Pris har lockat en del fina hästar och det ska bli riktigt kul att se. Om Kolgjini Sr & Jr har rätt känsla angående 3 Mosaique Face så kan han bli svårslagen. 5 Tobin Kronos är en spännande krydda i loppet som nu ska upp till bevis mot rutinerade rävar (hästar)…

Även avslutningen har gett mig en del huvudbry och ju mer man grottar ner sig desto fler spännande skrällar hittar man. På mellansystemet har jag lagt till några av dem och roligast är Jomar Blekkan’s 3 Longcat Hanover. Vinnarspel och spik på DD:n!

Det är extra V75 imorgon från grannlandet Norge med bl.a Oslo Grand Prix. Det blir troligtvis inget blogginlägg, men eftersom jag kommer att se loppen så får det nog bli en liten kupong i alla fall!

– – –

Det händer sakta men säkert saker kring Silveradon och de närmaste veckorna blir spännande. De nya fjäderbladspaketen (+ lite annat) har anlänt till verkstan och till veckan kommer även de nya däcken som jag beställt. Veckan därpå rullas bilen in på verkstan och ut kommer ett monster… Nu kör vi!

kuponger


Kommentarer

V75 10/6 ”Jämtlands Stora Pris” — 1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *