semester
Semestern är äntligen här och som vanligt så känns den omätbart lång när den nyss börjat (egentligen börjar den ju först imorgon). I vanlig ordning står vila och avkoppling högst på listan, även om min kära fru med största sannolikhet har en del aktiviteter planerade för mig. Silveradon har fått nya däck och ska in på verkstan imorgon för nya fjäderblad. Lite mer sol bara så kan man börja njuta fullt ut…

Kalmar bjuder på en småklurig omgång men jag tänker inte gå in på detalj i loppen. Den uppmärksamme noterar kanske att det är tre system trots att jag informerade om att jobbets system skulle vila över sommaren. Den enkla förklaringen är förstås att vi vann en liten slant förr helgen som vi ”återinvesterar” denna helg. Vinner vi idag igen så blir det samma visa nästa helg…

Liten slant, ja… Förra helgens teknikfiasko för ATG ledde till att tusentals spelare inte kunde lämna in sina system. Undertecknad hade också stora problem, men lyckades till slut via mobilen. Vinstpotten blev såklart rejält decimerad och trots att jag lyckades sättta omgångens största skräll (till endast 2%) så blev belöning ynka 160 kr för sexan! Det måste bli slut på teknikstrulet som alltid drabbar oss spelare i slutänden.

Det är slut med Harry. Vår relation har alltid varit lite komplicerad, men som en ”backup” när det egna tänket fastnat så har det varit en utväg för det minsta systemet (som ändå är lite av en lottsedel). ATG har nu beslutat att lägga på en avgift – även om man spelar via hemsidan – och då blir det tack och adjö för min del! Utan att se mig om lämnar jag Harry bakom mig för gott…

Jag har bestämt att köra på med bloggen som vanligt under semestern – inget uppehåll med andra ord – men jag bör kanske i förhand flagga för att det kan bli en del ”Quick-n-dirty-inlägg” utan föranalyser. Man kan inte få allt… Nu kör vi!

kuponger

Kenny Chesney – Coconut Tree”


Kommentarer

V75 25/6 ”Semester!” — 1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *