Bergsaker
Hemmabanan Bergsåker står som värd denna första helg i juli, men i vanlig ordning föredrar jag hemmets bekvämligheter. Sommaren tycks äntligen ha börjat titta fram och solen skiner idag från en klarblå himmel. Visst kan man köpa öl på travbanan, men jag föredrar att hämta min i kylskåpet.

Det är finaler som står på tapeten och visst finns en uppenbar risk för låg utdelning. Men Bergsåker kallas inte ”Skrällåker” för intet! Frågan är förstås bara i vilket eller vilka lopp det blir korsdrag i kuponghögen?

Det stora systemet har sommaruppehåll så det blir endast två system ett tag framöver. Föranalyser kommer att förbli en bristvara under sommaren då latheten tillåts blomma ut. En semestervecka snart avklarad, men fler väntar… Nu kör vi!

kuponger


Kommentarer

V75 1/7 ”Sommar, sol & trav” — 1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *