Så var Olympiatravet avgjort
… Wow! Som jag misstänkte så blev det inte som jag trodde! Av nån konstig anledning så tycks det nästan alltid som om de stora loppen alltid ska innehålla överraskningar! Att spela på favoriten är alltså inte att rekommendera…

L’amirial Mauzuns skengalopp hade man ju såklart inte väntat sig, och att sedan Svanstedt’s stall skulle visa sig vara helt under isen – efter veckor av tokform – var ju också lite oväntat!

Men… att få se en tokglad Hultman dela ut kramar till höger och vänster värmer faktiskt en aning, även då man kliver av spelet. Om jag förlorar så gör jag det gärna med ett leende när Stefan Hultman vinner! Den mannen är en glädjespridare och samtidigt en otroligt kompetent tränare. Vilka hästar han tar fram!

Så var det med det iallafall… Jag fick pinsamt dåligt med rätt på mitt & jobbets V75 system (ingen utdelning alls), dubbeln sprack och inget av mina små vinnarspel gick in. M.a.o en usel spelomgång (för min del), men ändå travunderhållning av högsta klass, så jag är rätt nöjd ändå!

Så här såg i alla fall V75-systemen ut… (i efterskott, tyvärr…)

Mitt eget system:

…och jobbets:

Inget av dem gick ju speciellt lysande. Över-analysering kan man ju kalla det, fast jag skulle hellre kalla det för en svår omgång!

Nu laddar vi om för V64-onsdag! Har ingen aning om vilka hästar det handlar om, men återkommer om detta så snart jag börjat snoka i startlistorna!

Dessutom kommer jag att redovisa systemen i förväg hädanefter, istället för i efterskott (bloggen fanns ju inte när loppen gick, så det är väl en bra ursäkt om någon)…

Så OK, fram med vinnarskallen nu…. Och har du inte gjort ett bokmärke av denna blogg ännu så är det dags nu – för tänk om det är just här som de riktiga vinnardragen finns..?


Kommentarer

Olympiatravet: Triton vann! — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *