Vad ska man säga? Till mitt försvar kan väl ändå sägas att jag hade tänkt till, men tydligen tänkt helt fel! Skämt åsido, så här blev det iallafall:

V75-1: Sprack i första på skrällen Quantum Classic (som i efterskott kändes nästan ”solklar”)

V75-2: Som jag nämnt tidigare känns det som att spricka när man får in en favorit (eller andrahandare) när man tok-garderat. Urk!

V75-3: Gick ju också åt skogen, Acclaim kan tydligen sova borta när som helst! Skit, jag gillar ju den hästen! Hur kunde jag ta bort den! :-(

V75-4: Oj, här hade jag nästan gett upp, men på upploppet hann Big Nevada ikapp. Puh! (ja, jag vet det var andrahandare som vann i ett garderat lopp, men jag pustade trots allt ut eftersom jag höll på att spricka, som det kändes…)

V75-5: Love vann! Helt oseriöst tippat så satt iallafall den spiken! Ännu ett belägg för min tes att ”expert-kunskap” inte nödvändigtvis leder till vinster. Så kallat ”crazy-tippande” kan lika väl göra det!

V75-6: Drama! En klump med hästar på upploppet! Tyvärr klev man av här! Kihlström körde iskallt, och med en häst i bättre form hade han nog speedat ner dom, men tyvärr vann favoriten – och därmed sprack dubbeln också!

V75-7: Ok, nu vann Kihlström, men tyvärr var det ju försent för min del! OK, grattis till alla som lyckats måtta in raden!

Zero cash, men härlig travunderhållning! Avslutningsvis bjussar jag på ännu en upploppsvideo, denna gång från Finlandia-Ajo 2009 som avgjordes idag. Föga överraskande så vann förhandsfavoriten Igor Font.

Men… vad var det för fyllskalle som stövlade in på banan och näst intill blev överkörd! Det var centimetrar från katastrof, men ingen kommenterade ens saken! Var det bara jag som såg det? Kolla själv här:


Kommentarer

V75 Efteranalys — 2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *