Intressena kolliderar idag: V64 med Jackpot och Hockey-VM med Tre Kronor-USA. Jag måste göra ett val, så jag får helt enkelt skippa Live-sändningen av travet och spela in sammandraget kl. 21.30, som jag får se efter hockeymatchen vid 23-tiden! Vilka lyx-problem man kan ha! Kolla här:


OK, tiden är knapp och jag kan villigt erkänna att jag kört en lite förenklad påläsning, vilket såklart är synd med Jackpot och allt. Och precis när jag var nästan klar med analyserna och systemet tagit form fick jag veta att Jorma Kontio inte kommer att köra, kuskändringar på flera hästar m.a.o! Shit! Tillbaka till pluggandet! En stund senare har jag dock kommit fram till följande:

V64-1: Tar med de fyra som känns hetast och hoppas att jag sitter trygg med det. Jag hoppas mest på att Muscle Memory har börjat hitta formen med lite lopp i kroppen och helt enkelt kör över det här gånget – Go Fredde B!

V64-2: Klurigt stolopp för 3-åringar, känns väl inte så kul. Favoriten har dessutom ett byngligt utgångsläge. Jag garderar för säkerhets skull…

V64-3: Alvena Pele siktar mot täten, och utan mothugg kan det bli spets & slut. Men jag kan bara inte ta bort First Jag som är en häst jag gillar skarpt. Sen plussade jag ju mycket för Marcus Top Spin senast, och det må ha varit ett enklare lopp, men han såg ju ut som om han skulle krypa ur skinnet – efter målgång! Kan vara en bortglömd rysare idag..?

V64-4: Tänkte först spika Redneck Lavec, men när Stig H pratar om hovbölder och problem med spår 4 så vågar jag inte! Jag garderar med Klaus Kern’s Shippendale istället. Klaus är iallafall positiv: – ”Känns kanonbra. Jag har stora förhoppningar. Uppgiften passar bra. Lopp bakifrån är precis vad jag önskar mig. Jag kör sista 600 meterna!” I och för sig är väl Klaus lika positiv som Kari är negativ före lopp…

V64-5: Spetskörning aviseras av flera och jag tror det kan bli uppdrivet tempo vilket borde gynna t ex 11 Lambourghini S.T. Tänkte spika redan när Jorma stod som kusk, nu blev det Örjan istället – knappast kuskminus!

V64-6: Bob Hope var inte tom i mål senast. Fick bestämma i ledningen och avslutade sista 500 på 1.08. Inför det hade han varit ifrån för en halsinfektion. Ser fin ut efteråt och går säkert framåt. Jag tror alltid på chans då han har mycket hög kapacitet. Utgångsläget är fint och han är snabb ut”, säger Timo Nurmos. Jag spikar och håller tummarna! Visserligen är det många fina importer av hög klass med i detta lopp, men formen lyser med sin frånvaro! Eftersom form går före klass, så…

Dagens Dubbel då? dubbel.se förordar 5, 11 – 11. Oddset är nice och jag följer med. Men jag har ett eget drag också – visserligen ett rejält långskott – men tränaren till 3 The Good Boy (DD-1) var så lyrisk över sin häst att jag bara måste ta chansen! Dubbel-oddsen är ju skyhöga dessutom… 3 – 2, 4, 9, 11 ( á 5 kr)

Nu är det bara att hålla tummarna för både hästar och hockey!


Kommentarer

Intressena kolliderar! — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *