Vilken match!
Jag gjorde rätt förstahandsval på spänningsunderhållningen iallafall! Det här blev en hockeymatch som var precis så som hockey ska vara när den är som bäst! Från hopplöst underläge till seger! Denna gång från 2-5 till 6-5! Jag blir lite överpatriotisk just under Hockey-VM!

Vilken tillgång han är, vår nyblivne VM-målvakt Jonas Gustavsson! Och vilken coachning kanske man också bör tillägga – att få laget att tända om efter 2-5 kan ju endast tillskrivas Bengt-Åke Gustafsson! Bra matchat med rätt spelare i rätt kedjor! Det gäller ju att hitta rätta gnistan i formationerna när läget är kritiskt, som det ju blev idag!

Nu är vi 2:a i gruppen och möter Ryssland imorgon kl 16.00. Med förbättrat självförtroende kan vi väl förmoda!

Ok, så var det travet då…

V64-1: Tycker nog att Fredrik B Larssons Muscle Memory återigen svarade för en intetsägande insats (det finns liksom en hel del förhoppningar på den kusen). Nåväl, man sprack iallafall inte och det var inte favoriten som vann.

V64-2: Ja, spika inte i stolopp med 3-åringar! Och har du ont om tid: ta dom tre-fyra mest streckade! Statisktiskt sett har dom iallafall hyfsad chans. Idag funkade det extra bra; den fjärde mest streckade vann, dvs 4 Sweet Desire.

V64-3: Aj, aj… att jag missade den! Jo, jag vet ”första Goop”, men jag var så inne på Marcus Top Spin och garderade kort & snabbt med favvo + 2:a. Ok, det gick åt skogen, men jag var trots allt lite rätt på det: ”mitt fynd” i loppet Marcus Top Spin (endast streckad på 6%) kom faktiskt 3:a i riktigt hårt gäng! Spelas självklart även nästa gång.

V64-4: Ja, man var ju nära även där med Shippendale! Men 7-procentaren Manna var ju inte lätthittad, om man inte går på kusk förstås: Kihlström såklart! OK, nu jagar man fickpengar…

V64-5: Såg att Kihlström placerade sig strategiskt snyggt i 3:e ut med Lamborghini S.T (min häst) och förhoppningarna steg. Tyvärr visar det sig att Kolgjini’s Ridgehead Cahore så klart är i riktigt bra form och äter upp de andra. (lärdom: spela stall i form!)

V64-6: Tyvärr borta från utdelningen så fick man njuta av riktigt kapabla kusar i sista: Härligt lopp att beskåda och Harpers Joker gjorde ett enastående lopp! Bob Hope landade på 4:e plats efter ett skickligt spårsnålt lopp av Björn Goop, tyvärr med dåligt utrymme på upploppet. Hade kanske kommit 2:a med maxflyt, Harpers Joker var nog bara för vass med den speeden…

Så… ännu en gång gick det åt skogen! (tur man är van!) Men OK, det blev riktigt fin travunderhållning, som grädde på moset till Tre Kronors hedervärda insats i Schweiz! Man får väl iallafall var nöjd med det, även om man det blev 0 kr i börsen…


Kommentarer

Wow, Tre Kronor! — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *