Äh, inte mycket att efteranalysera, precis… Jag fick fem rätt på mitt system, vilket gav 38 kr, m.a.o. det räcker precis till en öl i Spanien… Vilken tur att vi ska åka just dit då! :-)

Som jag tidigare nämnt så kommer jag nog att missa Elitloppet, och anledningen är att vi åker till Spanien hela familjen nu på onsdag! Att vi lyckats pricka in precis den helg när Elitloppet är förstås en olycklig tillfällighet.

Faktum är att hela resan bekostas av en härlig 7-rättsvinst som jag fick in i januari, vilken gav 17.000.-. Lägligt eftersom vi tänker lägga vårt sparkapital på att panela om huset, och som alla vet är det inte är billigt! Efter det hade vi tänkte leva lite snålt i några år, och någon utlandsresa fanns så klart inte med i kalkylerna… Nu gör vi det i alla fall!

Min käre far, alltså barnens farfar, bor sedan 15 år tillbaka i Fuengirola (Spanien) och senast vi hälsade på var 2006. Barnen har verkligen längtat tillbaka, och nu är det alltså snart dags igen…!

Jag och frugan, som också har en blogg (Tillbaka till hästlivet), funderade lite, och bestämde slutligen att vi skulle sköta bloggandet och semesterrapporteringen gemensamt från min blogg…

Så… travanalyser etc kommer framöver att få stå åt sidan för en mer renodlad semesterblogg (för de stackars satar, vänner, arbetskamrater, mm som får stanna kvar i det opålitliga svenska vårvädret)…

Elitloppet då? Jag har fått ett glädjande besked från Spanien om att det kan finnas en bar i Fuengirola som faktiskt direktsänder Elitloppet! Och att man kan spela därifrån! Err, det låter nästan lite för bra för att vara sant… Så vi får se när vi är där! Jag håller förhoppningarna låga för säkerhets skull…

Vi åker alltså nu på onsdag, så V64 kommer definitivt att gå helt bort i alla fall. Jag lär sitta på ett flygplan då… Well, well… Som jag skrev nån gång i början av denna blogg; det finns annat i livet än trav…

Så ett tag framöver nu så kommer denna blogg att handla om just ANNAT

Bilden, som jag hittade på internet, visar en kvällsvy över Fuengirolas långa sandstrand. Inom kort är vi där...


Kommentarer

Snart åker vi… — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *