Vi landade på Malaga flygplats vid 19-tiden igår, efter lite förseningar. Där mötte ”farfar” (dvs min käre far) oss, och vi tog tåget till Fuengirola. Framme i deras lägenhet packade vi upp och gjorde oss hemmastadda, medan farfar eskorterade svärföräldrarna till deras boende, ett fint hotell några kvarter bort.


Till kvällen åt vi middag på kvarterets tapasrestaurang. Vi tog sedan en kort kvällspromenad och gjorde sedan tidig kväll. Vi var ju ganska trötta efter resan…

Men, vi hade inte räknat med att Barcelona skulle vinna Champions League-finalen! Gatorna fylldes av vrålande spanjorer, bilar åkte runt och tutade och dom smällde högljudda smällare! Inte lätt att somna då!

Men, troligtvis av ren utmattning, slocknade vi till slut…


Kommentarer

Framme i värmen! — 2 kommentarer

  1. Det låter jättehärligt, jag är avundsjuk. Fast vi har skapligt väder här hemma idag så det är skönt. Det var värre igår, blåste som attan och regnade emellanåt.

    Fortsätt att njut, hälsa alla!

    Kramar

  2. Oj vad mysigt ni har det då. Och då har semestern knappt börjat. Det
    går egentligen ingen nöd på oss heller. Enl SMHI blir det 26 grader varmt på lördag. Lite ont om tapasrestauranger i Vigge bara. Men man får väl skapa en egen….

    Ha det gott allihopa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *