Vi har nu varit här några dagar och vädret är verkligen härligt (nästan lite för varmt för mig). Nu är klockan 10 på förmiddagen och det är redan 25 grader varmt. Det var likadant igår. Under dagen stiger temperaturen så klart, men då har jag inte haft tillgång till nån termometer, men en gissning på knappa 30 grader är nog inte helt fel.

Igår shoppade vi lite på förmiddagen, käkade lunch med alla svärföräldrar på favoritstället ”Bar Fuengirola”. Eftermiddagen tillbringade vi med att softa lite på stranden, det var höga vågor och kallt i vattnet så bad blev det inte tal om. Men det svalkade skönt av havsbrisen. Med en iskall San Miguel i handen så kan man knappast klaga…


Till kvällen skulle damerna ha ”tjejkväll”… Så vi gubbar tog hand om barnen och gick ut och åt med dem. Senare på kvällen mötte vi tjejerna, som var på finfint humör efter en kanonkväll! Vi tog en drink tillsammans på ”O’Brians”, en pub på den s.k ”matgatan”. Där ligger restauranger och pubar uppradade och det är livat sju dagar i veckan, året om.

Idag har vi inte planerat något speciellt (frugan är lite småbakis tror jag) och jag har ju aldrig något emot att ”chilla”, så det blir nog en soft dag…

Det låter fortfarande positivt om att kunna se Elitloppet på söndag. Farsan tror att det kanske t.o.m finns mer än ett ställe att gå till. Han skulle kolla upp det närmare under dagen…

Till kvällen ska vi grilla här ”hemma” på takterassen. Ja, vi har det snuskigt bra här i ”paradiset”…


Kommentarer

Rapport från "paradiset" — 1 kommentar

  1. Jag tror jag ska sluta läsa din blogg, blir så avundsjuk. Fast jag måste väl medge att ni är värda det. Ni kan ju passa på att tycka lite synd om mig, själv ligger jag i soffan med feber. Har precis skjutsat upp ungarna och Tilda till stallet så skulle Tilda ta ut Love och barnen på en ridtur. Det är inte dåligt. Det är faktiskt ganska varmt här oxå, men det blåser.

    Forstätt njut och hälsa alla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *