”Ja, det är mycket varmare idag än igår!” Så har vi sagt sedan vi kom hit, och idag var det 28 grader i skuggan i morse, under dagen har vi inte haft någon aning (men det har varit VARMT), men just nu kl 20.00 är det 32 grader! Maria och jag sitter på taket, lyssnar på Radio Planeta 92.8 Mhz och läppjar på varsin iskall Gin Lemon.

Jag tycker det är ett mysterium att Fanta citron inte säljs i Sverige längre. Här är den precis lika vanlig som Fanta apelsin…


Idag har vi varit på Fuengirola Zoo, som nog måste vara ett av Europas vackraste zoo:n. Det ligger c:a fem minuters promenad från lägenheten, så det är verkligen inte svårt att ta sig dit heller! Barnen tog c:a 300 bilder, så det blir mycket att sortera senare…

Ikväll ska jag och Maria ut och ha en solo-kväll för första gången sedan vi kom hit. Gissa om det ska bli härligt! Vi har en hel del fina restauranger att välja på, så vi får se vad det blir…


Kommentarer

Hace mas calor que ayer! — 1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *