Favoriten Wood Laday snuvar "min" skräll Timothy Boko (3%) på segern...

Återigen en omgång som resulterade i Jackpot, för 4:e helgen i rad, eller? Det blev tyvärr inga pengar alls, inte heller på dubbeln, även om det var ganska nära att högoddsaren Timothy Boko skulle hinna före Wood Laday på upploppet. Hade så skett så skulle dubbeln ha gett nästan 1000 kr! Nu blev Timothy Boko 2:a istället och därmed sprack jag på dubbeln, eftersom jag hoppade över favoritkombinationen 10-14.

Vad finns det att säga om omgången i övrigt då? Tja, Sir Remington skrällvann i första avdelningen, och därmed klev man av på 7-rätts potten direkt. Spiken på Galax Trot satt fint, men spiken på Kortison i avdelning 5 var däremot mindre lyckad. Teaser Elegance i sista avdelningen, min tredje spik i omgången, visade återigen vilket styrkefenomen han är. Men dagens mest imponerande uppvisning stod däremot Staro Capricorn för i den fjärde avdelningen.

Nej, nu blir det ny vecka och nya tag… Närmast på tur är V64 på onsdag. Förkylningen går lite upp och ner, just nu mår jag helt ok… Vi får se hur jag mår imorgon…


Kommentarer

V75 Efteranalys — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *