Riktigt skönt sommarväder i Sundsvall idag, precis som i större delen av landet kan jag tänka mig. Det är onsdag och åter dags för V64! Ikväll tänker jag titta på live-sändningen, istället för det nya, pinsamt amatörmässiga spex-programmet i TV4.

OK, så här blir mitt system inför kvällens omgång:

V64-1: 1, 2, 3, 4, 5
Ett ganska jämt lopp med treåringar, många med chans. Här skulle jag helst strecka alla, tar dock med större delen av fältet och hoppas att det räcker…

V64-2: 3 Super Balance
Jag ogillar egentligen att spika storfavoriter i lopp där hästarna tjänat så här pass lite… Men, 3 Super Balance ska tydligen vara något utöver det vanliga så jag går lite emot mina principer och hoppas att uppgifterna stämmer!

V64-3: 2, 6, 9
Treåringslopp med hästar som knappast kan betraktas som rutinerade eller travsäkra. Lovande 6 Recos Lady (80%) har tydligen Varenne-blod i ådrorna och många är de som väljer att spika. Jag vill nog gardera trots allt, och tar därför med de två närmaste motbuden: 2 Klondike B.B (28%), som siktar mot spets och troligtvis går barfota runtom idag, samt 9 Karma (29%) som liksom favoriten också har två raka vinster i bagaget (visserligen i enklare lopp, men)…

V64-4: 1, 5, 10, 11
Jag köper inte 10 Redneck Lavec som favorit, inte ens Stig H själv väljer att spika på sitt system, så det får bli gardering även här. En rolig skräll kan vara F-B Larssons 5 Beauzac som enligt stallet ”känns jättefin och har bra form” och endast är streckad 5%…

V64-5: 1, 8
1 Staro Allentown (80%) är hästen jag tog bort förrförra veckan och därmed gick miste om 25.000.-! Så självklart ska han med idag! Men, jag dubblar med 8 Device (33%) som är en hårding… Kan bli farlig om Staro Allentown åter igen snubblar till och tappar travet…

V64-6: 8 Karbo Cake
8 Karbo Cake (34%) får bli min chans-spik i omgången. Det här känns som ett rätt så öppet lopp, så det blir lite som att hitta en nål (eller spik) i en höstack! 😉

Dagens dubbel: 8 – 4, 6, 8, 9

Nu håller jag tummarna och går och tittar på live-sändningen…


Kommentarer

V64 24/6 "Live ikväll" — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *