Sol, värme, pool på gården, kall öl, Sundsvalls Gatufest… Distraktionerna är många och följaktligen så tänker jag ”fuska” lite idag. Jag har läst på lite snabbt på Spelarservice – och eftersom dom drog in en storvinst förrförra helgen – så tänkte jag rygga dom idag…

Jo, jag vet att jag skällde på dom förra onsdagen, men dom har onekligen haft ett visst flyt på slutet. Tyvärr kan jag inte spela deras stora system, så jag får ”kapa bort” en del så att det passar min något mindre börs. Inte så optimalt precis, men med lite extra tur så…

Så här blir alltså mitt system idag:

V64-1: 1, 3, 7
V64-2: 2, 3
V64-3: 1, 2, 5, 6, 7, 11, 12
V64-4: 2, 3, 7
V64-5: 5 Finders Keepers
V64-6: 6 Premier League

Kommer tyvärr inte att kunna se loppen förrän väldigt sent, ska nämligen ner på Gatufesten. Så det blir knappast någon efteranalys heller… Är det sommar så det…


Kommentarer

V64 1/7 "Lätt distraherad" — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *