Japp! Jag och familjen kommer att vara på plats på Bergsåker idag och få möjlighet att se Sundsvall Open Trot 2009, med Järvsöfaks, Torvald Palema, Commander Crowe, Triton Sund, Glen Kronos, Acclaim, m fl. i verkligheten! Vädret verkar dessutom bli fint idag, så det lutar åt en härlig upplevelse! Skulle förstås vara kul med lite klirr i spelkassan också…

Jag har så klart pluggat och analyserat (sedan i torsdags), så vi får väl se om det ger någon utdelning. Så här blir jobbets system:

V75-1: 1, 2, 5, 8, 10, 12
V75-2: 10 Derby Star
V75-3: 1, 3, 7, 10
V75-4: 5 Denver Ås
V75-5: 1, 2
V75-6: 9 Power Nap
V75-7: 2, 3, 7, 8, 9

Mitt eget system får däremot bli en Harry idag… Mina spelidéer fick gå till jobbets system, eftersom det är svårt att ”tänka om”. Dessutom blev det lite ont om tid, eftersom vi ska iväg till Bergsåker typ nu! :-)

Ganska troligt så blir det lite mobila inlägg live under dagen, så titta gärna in här då och då under eftermiddagen… Det här är faktiskt första gången jag har möjlighet att blogga live direkt från V75, så jag tänker så klart utnyttja möjligheten! Utrustad med en iPhone 3GS så är det nog inga problem! Så räkna med både bilder och film under eftermiddagen…


Kommentarer

V75 29/8 "Open Trot Live!" — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *