Tydligen en viktig fotbollslandskamp idag, så travets livesändning har fått flytta på sig till klockan 20 istället. Hur det går till att flytta en livesändning ska bli intressant att se. Eftersänder dom de första två loppen, eller har dom helt enkelt flyttat hela travomgången på Solvalla, till förmån för fotbollen?

Det blir ingen föranalys idag, tyvärr. Det är uttagningslopp till Svenskt Travkriterium idag, vilket innebär att samtliga sex lopp är treåringslopp. Jag kan villigt erkänna att jag inte är så överdrivet förtjust i att man fyller en hel omgång med orutinerade och opålitliga unghästar. Jag struntade därför i att lägga någon tid på att göra ett eget system, utan köpte en Harry istället. Redovisar därför bara raden lite kort (eventuellt med en kort efteranalys senare ikväll):


Kommentarer

V64 23/9 "Fotboll & treåringar" — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *