Idag tänkte jag prova något nytt, nämligen ett så kallat reducerat system. Jag har tittat på det förut, men måste erkänna att jag inte begrep något av det. Jag hittade nyligen en tjänst på nätet som heter HippoMax, och där erbjöds något som närmast skulle kunna kallas ”reducerade system för dummies”, eller HippoMax Easy som dom kallar det. Nu trillade äntligen poletten ned!

Lite oturligt så ser det ut att bli favoritbetonat idag, och ett reducerat system blir kanske lite ”overkill” och man skjuter så att säga över ribban. Nåväl, det kan nog skrälla i något lopp i alla fall, och det är bara att hoppas att det är i något av dem som jag garderat hårt i. Det är faktiskt inte helt ovanligt att det skräller rejält i på förhand favoritbetonade omgångar…

Svanstedt har två smaskiga uppgifter i inledningen och slutet av omgången. Erik Adielsson ser också ut att ha det väl förspänt idag (han är favorit i hela fyra avdelningar) och slutligen har vi Commander Crowe som har frisparksläge i gulddivisionen. Favoritbetonat var ordet, ja…

Då fattas bara att redovisa systemet också. Jag har gjort det som en bild man får klicka på, eftersom det tar lite plats.


Kommentarer

V75 31/10 "Reducerat" — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *