Ok, jag får väl nästan be om ursäkt som så totalt uteblev med inlägg både före och efter V64:an igår! Förklaringen är rätt enkel; jag glömde helt enkelt bort det!

Hade inte läst på speciellt bra inför omgången, och insåg att jag inte skulle hinna läsa något före spelstopp heller, eftersom jag skulle skjutsa ena dottern till en teaterföreställning precis vid den tiden.

Köpte därför en Harry, och när jag sent omsider skulle sätta mig och titta på det inspelade live-travet så var det inget trav, bara fotboll, på inspelningen! Efter lite bläddrande i TV-tablåerna så visade det sig att live-sändningen uteblivit och att enda travsändningen var sammandraget i TV4+ kl 21.30. Antiklimax…

När sändningen väl började visade det sig snabbt att Harry inte haft en av sina bättre dagar när mitt system vaskades fram, så varje form av spelvinst uteblev tyvärr!

Minnesvärt från omgången var ju annars uppsnackade Joke Face som inte levererade alls, och Beanie M.M som däremot gjorde det!

Nä, nu ser vi fram emot helgens V75:a med extra Jackpottpengar i potten. Och jag lovar att inte utebli med blogginlägg då!


Kommentarer

V64 6/11 "Utebliven" — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *