Wow, vilka lopp vi bjuds på från Solvalla denna onsdag! Jag vet att jag har klagat lite på den sportsliga klassen på onsdagarna, men detta kan man verkligen inte klaga på. Eller nja, det skulle vara att risken för låg utdelning är ganska överhängande…

Redan i första avdelningen bjuds vi på en häftig kamp mellan riktigt fina ston. En duo sticker ut rejält och jag väljer att nöja mig med dessa. Avdelningarna 2 och 4 är de jag tror det ev. kommer att skrälla i idag, och jag har därför garderat lite extra i dessa.

I avdelning 3 chans-spikar jag Zyrano Boko, som är en ovanligt bra häst och dessutom har Kihlström i sulkyn…

I avdelning 5 går jag lite ”mot strömmen” och tar endast med jättefavoriten Ibiza Broline som gardering. Jag tror/hoppas istället mest på Adielsson’s Caddie Dream som har läge för spets och är stark och rejäl!

I sista avdelningen och tillika omgångens höjdpunkt, ”Solvalla Grand Prix”, hittar vi en av mina absoluta favorithästar: Nu Pagadi! Han möter verkligen inga duvungar i detta tuffa lopp, men är dagens största favorit ändå…

Skippar livesändningen idag (det tar lite för lång tid) utan väljer sammandraget 21.30 istället..

Här är mitt system idag (ja, det blev ett reducerat igen):

[Klicka för att se bongarna]


Kommentarer

V64 25/11 "Grand Prix" — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *