Det är 48 miljoner i jackpot och jag tycker omgången ser riktigt, riktigt svår ut! Jag hade väldiga problem med att hitta spikar och inte en enda av dem känns säker! Liten chans till pengar för min del idag, med andra ord…

Jag inleder med en chansspik på Goop med 2 Precious Value i första avdelningen, efter negativa rapporter på 3 Persos Seaman. Förhoppningsvis blir det spets & slut för Goop-ekipaget…

Jag gissar på vild körning i andra avdelningen (många som vill ha spets) så jag garderar spetsfavoriterna. Ett riktigt öppet lopp, med andra ord!

Gulddivisionen är ovanligt tunn, och jag chansspikar Stig H’s nyförvärv Arctic Hope som är en mycket kapabel häst i grunden. Dessutom har favoriten Global Investment vilat en månad. Arctic Hope har gått bra på slutet i Finland, första med Adielsson nu, samt att miljöombyte och omlagd träning ofta får hästar att tända till.

Unghästloppet har en klar favorit i Kolgjini’s Raja Mirchi, som troligtvis bara vinner. Kogjini själv håller denna häst väldigt högt och tror på vinst. Men det är alltid galopprisk med 2-åringar, så jag garderar lite…

Femte avdelningen är ett stolopp och möjligtvis den svåraste av alla idag, och jag streckar på allt vad som går…

Jag får därmed gå lite kort i de avslutande avdelningarna och rundar därför av med två (suck) chansspikar till; Trade East i V75-6, samt Tom Raider som jag hoppas/tror tar spets i sista avdelningen. Jag slänger dock in lite garderingshästar i sista och måste bara uppmärksamma min skrällidé i form av Golden Haro. Har gått riktigt fina tider på slutet… Den tar jag med på dubbeln också!

Avslutningsvis själva systemet (klicka för att förstora):


Kommentarer

V75 28/11 "Oj, vad svårt!" — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *