Det är åter igen lågklassigt i flera av onsdagsloppen, med undantag för det första samt de två avslutande loppen. Formen känns dock som ett frågetecken på vissa av dessa hästar… Jag känner mig inte speciellt optimistisk inför omgången och väljer därför att spela med låg insats…

För c:a en femtiolapp har jag därför endast gjort ett litet chanssystem där jag väljer att låsa på två hästar i V64-1. Jag garderar i de två öppnaste avdelningarna V64-2 och V64-3, som är riktigt lågklassiga med orutinerade unghästar och ”fattiglappar”…

I de tre övriga avdelningarna får det bli en chansspik i vardera. Skulle jag – mot all förmodan – få sex rätt idag, så kan det nog kallas för en riktig bedrift! Men, man kan väl kanske hoppas på nå’n krona tillbaka, i alla fall?


Kommentarer

V64 2/12 "Ligger lite lågt…" — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *