Det har ju pratats en del om att Erik Adielsson och Örjan Kihlström ligger så tätt i toppen av kuskchampionatet för rikstoton, den s.k. ”V75-ligan”. Förra helgen ledde Erik med endast två segrar (52 mot Örjans 50). Den extrainsatta omgången i onsdags slutade 1-1, så det är fortfarande lika jämnt när det nu är sista chansen att ro hem den ärofyllda titeln.

Jag gissar att båda kuskarna kommer att köra lite mer offensivt än vanligt idag! Mitt system förlitar sig därför starkt på att dessa båda kuskar kommer att stå i vinnarcirkeln vid fler än ett tillfälle idag…

Jag valde den kanske lite galna spelmetoden att endast strecka Erik och Örjan i så många lopp som möjligt och därefter låta Harry fylla på med resten… Jo, det blev minst sagt knäppt! Allra helst i V75-3, Gulddivisionen, där Harry låste på två 7%-are (Erik och Örjan förstås)!

Iskallt eller fullkomligt galet? Vi får väl se…


Kommentarer

V75 26/12 "Erik vs Örjan" — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *