Wow! Full pott i årets sista V64! Det var en riktigt efterlängtad vinst faktiskt. Det har ju gått lite halvdåligt med tipsen under hösten, och jag hade inte speciellt höga förhoppningar inför dagens omgång. Tidigare idag övervägde jag t.o.m att stå över denna omgång, eftersom det såg för svårlöst ut…

Synd att utdelningen inte blev högre, men 3.800 kr (dubbeln gick också in) är ett välkommet tillskott i spelkassan. Dessutom stärker det självförtoendet när det som sagt har gått lite dåligt med tipsen ett tag.

Det lustiga är att det varken fanns speciellt mycket tanke eller djupare studier bakom mitt system. Jag tittade lite på tider och startpoäng, chansade en hel del i bl a V64-2. Synd att inte Björn Goop vann i V64-1, då hade det kanske blivit en nolla till på utdelningen…

Wiona vinner i V64-6 och jag avslutar travåret med full pott på V64!


Kommentarer

V64 Efteranalys "Vinst i elfte timmen!" — 2 kommentarer

  1. Grattis!
    Man ska inte gapa efter för mycket. Vi menar det där med att Goop inte vann.
    Fortsätt det nya året som 2009 slutade, så kanske ni kan köpa en travhäst också, hm,hm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *