Så har äntligen det roliga börjat! Ikväll gjorde Star Brodde nämligen sin allra första riktiga start på Bergsåker och han gjorde bra ifrån sig och knep 3:e platsen. Han gillade enligt uppgift inte det hårda underlaget, men tränaren Roger Persson tyckte ändå att det var en fullt godkänd debut.

Tyvärr var jag inte på plats, men hade möjlighet att se loppet via ATG Live (som man får gratis fram till den 31 maj som andelsägare)…

Så här skriver Travronden: ”Roger Persson-tränade Star Brodde (e. Good As Gold) galopperade i provstarten och Ulf Ohlsson valde att köra på säkerhet genom första kurvan för att därefter dra till spets efter 400 meter. Väl där fick Ohlsson köra 1.21,5 första varvet, men hade inget att sätta emot då Tomas Pettersson kom flygande med Oregon Frontline (e. Gidde Palema) halvvarvet från mål. Star Brodde fick även släppa Sweepys Well (e. Cromwell) förbi sig över upploppet och slutade trea, vilket var värt 10.000 kronor. Segertiden skrevs till 1.19,3/2.140 meter och Star Brodde noterade 1.19,9.”Kommentarer

Star Broddes första start! — 4 kommentarer

 1. Sedärja, då vet man att man får rapporter samlade enkelt på ett ställe när man själv inte hinner följa, eller se atg live ;o)

  tack tack

  • Visst är han fin!? 😀
   Jag måste självklart försöka få träffa honom i verkligheten så snart det är möjligt…

 2. Vilken fin häst. Kan man tänka sig att i familjen Carlsson har man var sin häst, inte illa. Vad får ni alla pengar ifrån? V75, eller?
  Glöm ej att spara lite till reparationerna till våren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *