Knapp seger för Sverige denna gång i Unionskampen, 4-3 får jag det till… Jag prickade fem rätt faktiskt, och det var det inte alltför många som fixade. Mina skrällvarningar 7 Horgen Kinge och 8 Star Running levererade fint, synd att Star Running bara kom tvåa. 2:a plats ger inga pengar på dubbeln, tyvärr…

Grämer mig också lite att jag missade 9 Hardy Ribb i V75-1, Michael Lönnborg var ju klart positiv i kuskintervjuerna och Adielsson vinner ju inte alltför sällan. Min våghalsiga spik 6 Organic Value hade ingen bra dag, och så här i efterhand var det nog ingen bra spik heller…

Avslutningsvis, och utan nybärgad rikedom, så får man väl anse slaget näst intill oavgjort, med fördel Sverige. Norge bet ifrån riktigt bra och någon utklassning var det ju verkligen inte tal om.

Ett uppskattat inslag i Live-sändningen är så klart utdelningen av dvärgarna. Jag tänker faktiskt dagen till ära utse en jag också; omgångens Toker ger jag till norska hästen Sune Palema som, trots punktering redan efter 400 meter, vann så fullkomligt överlägset. Dagens prestation, i mina ögon!


Kommentarer

V75 13/3 Efteranalys — 2 kommentarer

  1. Nu har jag länkat igen! Ber om ursäkt för detta men jag kunde inte minnas alla de bloggar jag länkade till. Ska försöka kolla in din sida lite oftare och kommentera!

    • Tack Fredrik! Jag förstår att det är lite att hålla reda på. :-)
      Själv behöver jag alla besökare jag kan få, så en länk från din sida är alltid något. Du är mer än välkommen att titta in så mycket du hinner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *