Ja, det ser onekligen fint ut för Jenny J Karlsson i V75-5 och V75-6. Så fint att hon t.o.m spikar sig själv i båda loppen i förhandstipsen. Tufft, men visst kan hon ha rätt. Jag ryggar dock bara delvis, och väljer att gardera i V75-6.

Men den stora snackisen i dag är så klart kvalloppet till Olympiatravet (V75-3) med Torvald Palema! Jag kan inte se hur Åke ska kunna förlora detta lopp – hur det än blir kört – så detta måste ju bara vara dagens bästa spik!

Dagens näst bästa spik är 5 In Vivo Face i lärlingsloppet (V75-5). Loppet ser nästan ut att vara skräddarsytt åt Jenny, och den här frisparken hoppas jag hon inte missar!

Kanske har hon ännu en frispark i form av 3 Hoiti Toiti Face i V75-6. Men Åkes nyförvärv 1 Celebrity Photo har riktigt fina fartresuser. En sen lucka efter smygresa i rygg, och favoritfallet kan vara ett faktum. När jag ändå garderar så slänger jag med 9 Giddman som verkligen står på tur för seger.

Jag är alltid lite skeptisk till att spika ”Ludde” som favorit. Hans hästar är ofta opålitliga och 3 Robin K i V75-7 är verkligen inget undantag. Men bakom favoriten är det vidöppet, så det får bära eller brista. Håller han reda på benen så är i alla fall vinstchansen god…

Dagens skrällbud är 11 Precious Metal (V75-1), 9 Dash Boy (V75-2) samt 9 Giddman (V75-6).


Kommentarer

V75 27/3 "Dubbel för Jenny igen?" — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *