Jag har tyvärr inte hunnit läsa på så bra inför dagens omgång, men den ser faktiskt inte alltför svår ut vid första anblicken. Så, istället för att riskera att överanalysera ska jag istället försöka stanna kvar i ”första-anblicken-tänket”…

Jag tror Hans-Owe Sundberg kan ha mer än en bra chans att vinna lopp idag, och redan i V64-1 selar han ut 2 Estreet, som efter ett vinstfattigt år nu har två raka segrar i raden.

I V64-3 går jag dock emot detta lite, eftersom jag ju beslutade att följa mitt ”första anblicken-tänk”! Med andra ord så väljer jag bort Hans-Owe’s häst och spikar 2 Coktail Rolls. Förvirrande? Jovisst!

Så här ser i alla fall raden ut:


Kommentarer

V64 31/3 "Första-anblicken-tänket…" — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *