Det vore ju inte helt fel att få ta hem hela potten idag, på självaste påskafton. 48 smaskiga miljoner går till en ensam vinnare, men jag försöker tänka realistiskt och hoppas på att i alla fall få en rejäl slant i mitt påskägg…

Jag får väl erkänna att jag pluggat dåligt även denna gång, trots att jag varit ledig och borde ha haft gott om tid. Nåväl, jag får väl i vanlig ordning lita till fru Fortuna, även om hon tycks ha glömt bort mig lite för tillfället. Loppen idag ser lite kluriga ut, med bland annat ett näst intill olösligt kallblodslopp i V75-5.

I V75-3, som är det tredje kvalloppet till Olympiatravet, blir 4 Nu Pagadi stor favorit, och inte kan väl Adielsson förlora detta? Hm, efter att jag lämnat in mitt system växte sig dock tvivlet så pass starkt att jag satte 20 kr vinnare på 1 Earl Tilly, eftersom det är s.k ”fetodds” i detta lopp.

Jag förlitar mig även på Adielsson’s 6 Necklace i V75-4 och – tro det eller ej – jag spikar Adielsson även i sista avdelningen där han sitter upp bakom 2 Quantum Winner (9%). Dagens skrällbud!

Tre spikar med samma kusk! Snacka om att lägga alla ägg i samma korg…


Kommentarer

V75 3/4 "Påskägg med 48 miljoner?" — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *