ATG lockar med en extra-insatt V75 omgång på självaste Kristi Himmelsfärdsdag. Och det är fina lopp vi bjuds på, i form av bl a Kunga- resp Drottningspokalen, med hästar som Viola Silas, Moonlight Kronos, Main Wise As, Select Yankee m fl…

Spännande, men samtidigt känns det som lite för mycket av det goda, kanske? Denna vecka inrymmer alltså V64 på onsdag, extra-V75 på torsdag samt V75 på lördag! Dessutom har ju Hockey-VM precis börjat (även om jag medvetet skippade inledningsmatchen igår mot Norge). Men, det är match Sverige-Frankrike på tisdag samt Sverige-Tjeckien på torsdag (samt kvalmatcher som börjar i helgen)…

Hur jag ska få ihop allt detta – samtidigt som jag ju tillbringar väldigt mycket tid med en målarpensel i handen – känns som en svårlöst ekvation…


Kommentarer

Svårlöst ekvation… — 3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *