Så var det äntligen dags för det mest öppna Elitloppet på flera år! Så gott som alla hästar i de båda heaten kan vinna. Att göra ett V75-system idag är inte lätt, strecken räcker inte till i de övriga loppen! Självklart önskar jag att jag kunde vara på plats, men det får nog bli ett annat år.

Gårdagens tips var inte alltför dumma egentligen, och jag var rätt ute som valde att gardera både Skully Gully och Conrads Garland. Tyvärr rymdes inte några en-procentare bland garderingsstrecken! Spiken på Tintomara Hornline i lärlingsloppet satt fint, men som vanligt räckte det ju inte ända fram… Nya tag idag då!

De två Elitloppsheaten känns omöjliga att bena ut, om nu inte 7 Lucky Jim bara vinner i första heatet. Det andra heatet är om möjligt ännu svårare, men den trolige vinnaren är väl 4 Beanie M.M? Å andra sidan; hur ofta vinner de mest uppsnackade hästarna?

Jag har varit imponerad av 7 Raja Mirchi sedan första gången jag såg hästen, så jag spikar i V75-3 trots lite krångligt läge. Resterande lopp blir tyvärr snålstreckade pga de två inledande heaten och jag förlitar mig på viss favoritdominans. I V75-6 chansspikar jag dock andrahandaren 4 Pebbly. Det är ett mycket fint sto, och jag hoppas att Goop ger stöddige Bazire långnäsa på upploppet…

Nu ser jag fram emot travunderhållning av allra högsta klass! :-)

V75-1: 1, 2, 3, 4, 7
V75-2: 1, 2, 4, 5, 7
V75-3: 7 Raja Mirchi
V75-4: 2, 3, 4, 6
V75-5: 5 Sundsvik Saigon
V75-6: 4 Pebbly
V75-7: 4, 5

(200 rader – 100 kr)


Kommentarer

Extra V75 30/5 "Elitloppet 2010" — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *