Wow! Sent igår kväll fick jag en hastig invit att följa med och se KISS live i Stockholm. Vad ska man säga? Alla som känner mig vet att det är en av de grupper som betytt mest för mig när det gäller min musikaliska uppväxt. Jag har växt upp med alla deras LP-skivor och jag kan nog de flesta låtarna utantill! Att få se dem live är något jag ofta drömt om, men aldrig trott skulle hända! Med spöregn i antågande så släpper jag alltså penslarna och rymmer på rockkonsert!

Så, hur blir det med travet då? Well, nästan ingen tid att analysera på / splittrad hjärna med Kiss i tankarna… Nä! Det går liksom inte alls! Vi skiter i det och kör en Harry Boy istället! Jag hinner tyvärr inte lägga ut raden nu, men den kommer att läggas in som en kommentar här nedan senare (får fixa det med min iPhone i bilen på väg till Stockholm)…

”I’m gonna Rock and Roll all Night! And party every day! Yeah!”


Kommentarer

V75 12/6 "Rock and Roll all Nite!" — 4 kommentarer

 1. Det var just travet jag tänkte fråga om hur du ska klara dig utan. Tänk att du har något som kan ta över från travet en lördag, det trodde jag inte. Hihi

 2. Dagens rad:
  V75-1: 2, 4, 5, 12
  V75-2: 2, 10
  V75-3: 7
  V75-4: 8
  V75-5: 2, 3, 9, 13
  V75-6: 2, 4, 5, 8, 9
  V75-7: 11

 3. Tänk att vid 44 års ålder nå sina drömmars mål. Det är väl jättehäftigt. Rocka så att Tshirten går i tusen bitar. Om inte annat kanske den färgar av sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *