Igår eftermiddag kom jag hem. Trött, hes och med värkande kropp, men med ett stort leende på läpparna. Jo, jag blev plågsamt medveten om att jag inte är 20 år längre, men jäklar vad kul jag haft! Jag tänkte här bjuda på lite bilder från konserten…

Ovanstående collage består av bilder lånade från Expressen (foto: Stefan Söderström).

Här nedan kommer dock lite bilder från egen kamera:

På väg till konserten på Stockholms Stadion...

Ridande poliser dagen till ära...

Mycket folk inne på området...

Många tog detta med klädseln på stort allvar...

Förband var bl a Europe, som var överraskande bra...

P.g.a en del tillfälligheter hamnade vi på en VIP-balkong...

Nu går Kiss upp på scen och jag bara myser...

I kvällsregnet dånade bl a "Detroit Rock City" och "Love Gun"...


Kommentarer

Kiss Stockholm 2010 — 4 kommentarer

  1. Satt du verkligen på en VIP läktare, jag hörde ryktas om att du hade en massa blåmärken? Trodde du var ute och trängdes med alla ”vanliga” människor.

    • He he, jo jag befann mig på VIP-läktaren, men satt nog inte en enda sekund: headbangade, hoppade jämfota och vrålade mig hes, precis allt som troligtvis ser ganska pinsamt ut när en 40+ man gör det! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *