Den rojalistiska bröllopsyran påverkar tydligen det mesta i omvärlden, vare sig man vill eller inte. T.o.m dagens V75-omgång har för första gången i svensk travhistoria flyttats till sena kvällen. Nåja, det är säkert betydligt roligare för de som har möjlighet att vara på plats i Boden! Själv är jag gräsänkling i helgen och hade därför haft tid att se trav hela dagen…
Nu blir det kvällen som gäller istället, och det spelar ju egentligen ingen större roll. Omgången ser lite oberäknelig ut, med många norrländska hästar. Att 1 Torvald Palema vinner i guld är det knappast någon tvekan om och en gardering känns som bortkastade pengar.
Jag spikar även 1 Erik på Näver i nästa lopp. Jag var helt inställd på att gardera, men när Erik själv (alltså Adielsson, inte hästen!) tyckte det var en toppchans så valde jag att spika, trots allt.
Det blir tre raka spikar eftersom jag även väljer att spika 15 Stamping i kallblodsloppet, trots tillägget. Tänker dock spela vinnare eller raket med 9 Bleke Kongen som jag gärna tagit med om jag haft råd.
Övriga lopp känns ganska heltäckta och jag har medvetet tagit med mycket hästar av Bodentränaren Petri Salmela. Nu är det hög tid att bänka sig i TV-soffan…
V75-1: 1, 2, 3, 5, 10
V75-2: 3, 5, 6, 7, 9, 11, 12, 15
V75-3: 1 Torvald Palema
V75-4: 1 Erik på Näver
V75-5: 15 Stamping
V75-6: 11, 12
V75-7: 4, 5, 8, 9
320 rader / 160 kronor

Kommentarer

V75 19/6 "Midnattstrav i Boden" — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *