Trist, men sanningen är den att jag hinner inte med bloggning och systemanalys på onsdagar. Vill helst göra V64-systemet på onsdagen, med färsk info osv, men på onsdagar finns tyvärr väldigt lite tid från det att jag slutar jobbet (17.00) till inlämning (19.00).
Kanske låter som all tid i världen, men under den tiden ska jag ju även hinna gå hem från jobbet, äta middag med familjen, göra ett system samt göra ett blogginlägg med en föranalys! Nä, det blir tyvärr lite väl stressigt!
Eftersom antalet läsare heller inte verkar överstiga ena handens fingrar, så vitt jag vet, så får nu dessa inlägg utebli framöver… Under min semester, hela juli samt första veckan i augusti, kommer jag så klart att ha tid att göra V64-inlägg med föranalyser, men det får bli när andan faller på…
Framledes blir det därför bara blogginlägg inför V75 eller vid större lopp…

Kommentarer

V64 30/6 "Avslutar V64-tipsen…" — Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *