Återigen en snurrigt skrällbetonad omgång där den ena galna skrällen avlöste den andra. Varken mitt eget system, min kära frus Harry Boy, eller vårat ”grannsystem” överlevde denna ovanligt tuffa omgång…
Redan i första avdelningen vann en 5%-are och det blev ”korsdrag i kuponghögen”. I Gulddivisionen har det som bekant superskrällt fyra sommarhelger i rad. Den som valde att helgardera, eller att åtminstone ta med 1%-aren 5 Xanthos Crown, kan inte vara intresserad av statistik i alla fall. För rent statistikt så borde en femte superskräll på raken i Gulddivisionen ha varit omöjlig!
Hm, jag som tyckte min idé 4 Spring Ray var på gränsen till galenskap! Nåja, skrällarna stannade inte vid Guld idag. Även i loppet efter så måttade Björn Goop in superskrällen 12 King Cobol (5%) och kuponghögen var nu inte längre en hög…
De få system som lyckats överleva detta hade så klart en tunnare streckning i följande lopp, och inför sista loppet hade endast ett(!) system möjlighet till hela potten: drygt 20 miljoner till en ensam vinnare!
Den – eller snarare de – som satt med den eventuella miljonkupongen i näven hade dessutom hela fyra streck i den sista avdelningen. Vilken chans! Det var dessutom hästar som alla hade riktigt bra vinstchanser! Men, självklart går det inte att täcka in rubbet med ”endast” fyra streck…
Vid utgången av slutkurvan leder 4 Pinepower Rose och 20 miljoner är kanske snart i hamn! Men 10 Nisse Bean är aningen för stark och vinner snöpligt på målfoto med c:a 5 cm…
Istället för dryga 20 miljoner så får vinnaren istället 6-rätts priset på c:a 600.000 kronor… Men, hur mår man då..?
Egentligen..?

Kommentarer

V75 Efteranalys "Stackars vinnare…" — 1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *